Nieuws & Media

Home

PSV Vibe: landmark op voorterrein Eindhoven Airport onthuld

Foto: Onthulling van de PSV Vibe bij Eindhoven Airport door directeuren Toon Gerbrands (PSV) en Roel Hellemons (Eindhoven Airport)

Een ode aan PSV en de stad Eindhoven en een uiting van de uitgebreide samenwerking van PSV met Eindhoven Airport; de officiële luchthaven van de voetbalclub. Dat is de PSV Vibe, een landmark op het voorterrein van Eindhoven Airport dat Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV) en Roel Hellemons (algemeen directeur Eindhoven Airport) vandaag onthulden.

Het object in de vorm van de ‘vibes’ van Eindhoven en voorzien van visuals met de spelers van de topclub zet PSV, de band van de luchthaven met de club en de metropoolregio in de schijnwerpers. Hiermee is Eindhoven Airport een podium voor de metropoolregio.

Eerder verlengden PSV en Eindhoven Airport hun samenwerking en breidden deze uit. Tot zeker de zomer van 2023 is Eindhoven Airport de officiële luchthaven van de club. Hiermee blijft de luchthaven ook de komende seizoenen het startpunt van de internationale campagnes van PSV. Ook gaat Eindhoven Airport als Airport van Brainport Eindhoven samen met PSV en de overige Brainport partners verder bouwen aan de versteviging van de Metropoolregio Brainport Eindhoven.

    

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country