Nieuws & Media

Home

Ryanair verbindt Eindhoven met Zagreb

Luchtvaartmaatschappij Ryanair verbindt vanaf komend winterseizoen Eindhoven met Zagreb. Hiermee wordt het routenetwerk van Eindhoven Airport uitgebreid naar 25 hoofdsteden. Vanaf 3 december vliegt de maatschappij twee keer per week tussen Eindhoven en Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. De vluchten naar/vanaf Zagreb op maandag en vrijdag worden uitgevoerd met een Boeing 737 800. (189 stoelen). Zagreb is het economische en zakelijke centrum van Kroatië. De bestemming is aantrekkelijk voor zowel zakelijke reizigers als voor leisure en reizigers die familie/vrienden bezoeken.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country