Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport verwacht in augustus ruim 3000 vluchten

Eindhoven Airport verwacht in de maand augustus in totaal ruim 3000 aankomende en vertrekkende vluchten. Dit aantal is over die maand wekelijks ongeveer gelijk verspreid. Van vrijdag tot en met maandag worden iets meer vluchten uitgevoerd dan op de overige dagen in de week.

In juli waren er op Eindhoven Airport in totaal ruim 2700 aankomende en vertrekkende vluchten. In juni en mei lag het totaal aantal vluchten (aankomend en vertrekkend) op respectievelijk bijna 1350 en circa 500. 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country