Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport verwacht in september ruim 3000 vluchten

De zomerdrukte op Eindhoven Airport houdt deze maand nog aan met ruim 3000 verwachte vluchten in september. Dit aantal komt overeen met het totaal aan gerealiseerde vluchten op Eindhoven in de maand augustus. In die maand zijn er ruim 3100 aankomende en vertrekkende vluchten verwerkt, het hoogste aantal per maand dit jaar. De spreiding per week van het aantal verwachte vluchten is over de hele maand hetzelfde. De drukste dagen blijven de dagen in en rond het weekeinde.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country