Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport versoepelt maatregelen: bezoekers, ophalers en wegbrengers weer welkom in de terminal

De overheid heeft aangekondigd dat in ons land wederom enkele coronamaatregelen worden versoepeld. Ook Eindhoven Airport versoepelt enkele maatregelen. Zo wordt de terminal vanaf zaterdag 25 september ook weer opengesteld voor bezoekers, ophalers en wegbrengers. Daarnaast is het in de terminal dragen van een mondkapje voor reizigers vanaf 13 jaar alleen nog verplicht vanaf de prescan, het gebied waar alleen reizigers en medewerkers mogen komen.   

De hygiënemaatregelen: handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden en bij klachten thuisblijven en je laten testen bij de GGD blijven van kracht. Hoewel de overheid de maatregel 1,5 meter afstand bewaren heeft afgeschaft, verzoekt Eindhoven Airport reizigers, bezoekers, ophalers en wegbrengers dit toch zo veel mogelijk te doen.  

Met deze versoepelingen vervalt de op 15 juni 2020 ingestelde beperking van de toegankelijkheid van de terminal en de verplichting om overal op Eindhoven Airport een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar). 

Bekijk deze pagina’s voor meer informatie, de meest gestelde vragen en de gezondheidsverklaring:

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country