Nieuws & Media

Home

Transavia verbindt Eindhoven met Bilbao

Luchtvaartmaatschappij Transavia verbindt vanaf zomerseizoen 2022 Eindhoven met Bilbao. Hiermee wordt het routenetwerk van Eindhoven Airport uitgebreid met een culturele wereldstad. Vanaf april vliegt de maatschappij drie keer per week tussen Eindhoven en Bilbao; de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland. De vluchten naar/vanaf Bilbao worden op woensdag en vrijdag uitgevoerd en afhankelijk van de maand wordt daar de zondag of maandag aan toegevoegd. Transavia vliegt op de Baskische stad met een Boeing 737-800 (189 stoelen). Bilbao is sinds 1997 een van de vier steden op de wereld met haar eigen wereldberoemde Guggenheimmuseum. Daarnaast biedt de stad nog veel meer cultuur.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country