Nieuws & Media

Home

Sluiting niet-essentiële retail achter security

Eindhoven Airport heeft sinds vandaag ook de niet-essentiële winkel na security gesloten. De niet-essentiële winkels aan landzijde waren al gesloten als gevolg van de lockdown die sinds zondagochtend 19 december geldt. Sluiting van niet-essentiële retail achter security volgt naar aanleiding van de aangekondigde aanscherping voor luchthavens. Retail met essentiële/drogisterij-producten in het assortiment blijft, naast horeca, wel open achter de securitycontrole. Aan landzijde is horeca geopend voor het afhalen van producten uit het assortiment. Dit geldt ook voor de McDrive in P1. Ook AH-to-Go aan landzijde blijft open. Daarnaast blijft de autoverhuur open. Het panoramaterras is gesloten.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country