Nieuws & Media

Home

Nieuwe leden in Raad van Commissarissen

Drs. Willem van der Ven MRE, Senior Manager Development van Schiphol Commercial, is 14 april benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Eindhoven Airport. Dat gebeurde tijdens de algemene vergadering voor aandeelhouders. Willem van der Ven volgt Jan-Willem Weissink op die Schiphol heeft verlaten en een functie als CEO bij Reggeborgh Vastgoed heeft aanvaard. Commissaris drs. Birgit Otto wordt per 1 juni opgevolgd door Anne Hustinx, Chief Procurement & Corporate Legal bij Schiphol Group. Beiden zijn benoemd voor een eerste termijn van vier jaar.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country