Nieuws & Media

Home

Kom niet eerder dan 3 uur voor vertrek naar Eindhoven Airport

Het is druk op Eindhoven Airport. Om vluchten zo goed en efficiënt mogelijk af te werken benadrukt Eindhoven Airport dat reizigers niet eerder dan 3 uur voor vertrek van hun vlucht naar de luchthaven moeten komen. Het is eerder dan 3 uur voor vertrek niet mogelijk om ruimbagage in te checken. Ook hebben passagiers die eerder komen geen toegang tot de security check. De luchthaven adviseert reizigers om hun reis voor te bereiden.

Tips hiervoor zijn te lezen op: Klaar voor vertrek | Eindhoven Airport 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country