Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport compenseert reizigers die vlucht misten door lange wachtrij

Eindhoven, 11 augustus 2022 – Eindhoven Airport komt met een regeling voor reizigers die in de periode tussen 23 mei 2022 en 11 augustus 2022 tijdig op de luchthaven aanwezig waren, maar hun vlucht misten als gevolg van een uitzonderlijke wachttijd voor de  securitycontrole. Reizigers die in de bovenstaande periode kosten hebben gemaakt vanwege het missen van hun vlucht door een lange wachtrij voor de securitycontrole, kunnen tot en met 30 september een compensatieverzoek indienen bij de luchthaven.   

  

Reizigers kunnen onder meer compensatie aanvragen voor kosten die gemaakt zijn voor het  omboeken van een vlucht of voor een vervangende vlucht, voor alternatief vervoer als ze op een andere manier naar een   

bestemming hebben moeten reizen of extra reiskosten die gemaakt zijn om opnieuw naar Eindhoven Airport of een andere luchthaven te reizen.   

  

Reizigers die een compensatieverzoek willen indienen bij Eindhoven Airport, kunnen een formulier downloaden via www.eindhovenairport.nl/nl/contact. Verzoeken die binnenkomen, zal Eindhoven Airport beoordelen op basis van de voorwaarden die opgesteld zijn. Reizigers die al een compensatieverzoek hebben ingediend bij Eindhoven Airport, hoeven dat niet opnieuw te doen.  Zij krijgen bericht van Eindhoven Airport over hun verzoek. 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country