Nieuws & Media

Home

Wizz Air verbindt Eindhoven met Suceava

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air verbindt vanaf 17 december Eindhoven met de Roemeense stad Suceava.  Wizz Air vliegt vanaf dan twee keer per week (dinsdag en zaterdag) tussen Eindhoven en de stad in het noordoosten van Roemenië. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A321NEO. De bestemming is met name interessant voor reizigers die vanwege werk reizen tussen Eindhoven en Suceava. Met toevoeging van deze bestemming is Eindhoven Airport verbonden met vier steden in Roemenië. Boekarest, Iasi, en Cluj Napoca waren al bestemmingen van Eindhoven Airport.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country