Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport launching partner van Google Indoor Street View reis locaties

26 NOVEMBER 2013, EINDHOVEN, NEDERLAND
Samenvatting
Eindhoven Airport is als 1 van de 16 luchthavens ter wereld zichtbaar op Google Indoor Street View, waardoor de passagier voor deze in de terminal is zich al kan oriënteren op de routes en mogelijkheden binnen de luchthaven.

Vandaag presenteerde Google haar eerste ‘global transit locations’ op Indoor Street View waardoor je je voortaan ook kunt oriënteren op de belangrijke plekken die onderdeel vormen van je reis, zoals een luchthaven, je vliegtuig of een treinstation. Voorheen was het gebruikelijk je via Google Indoor Street View te laten informeren over de eindbestemming van je reis.

Google Indoor Street View biedt je vanaf heden de mogelijkheid aan om, voordat je daadwerkelijk op reis gaat, door de terminal van Eindhoven Airport te navigeren zodat je precies weet wat er te beleven valt en je stressvrij aan je reis kunt beginnen.

Eindhoven Airport schaart zich hiermee in een uniek rijtje van locaties zoals Waterloo Station in Londen, Tokyo International Airport en een Airbus A380 van Emirates.

Navigeer door de terminal van Eindhoven Airport op Google Street View

Citaten
"Dit is een unieke manier om de passagier, al voordat deze zich op de luchthaven bevindt, wegwijs te maken in de terminal. Dit past perfect binnen onze ‘customer experience’ strategie waarbij we de passagier zoveel mogelijk comfort en informatie willen bieden. Daarnaast hebben we hiermee een primeur te pakken, waarbij we de eerste luchthaven van Nederland zijn die opgenomen is door Google Indoor Street View. Wereldwijd zijn er momenteel slechts 16 airports, 50 trein- en metrostations… en 1 vliegtuig opgenomen." Joost Meijs, Algemeen Directeur Eindhoven Airport
Afbeeldingen
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country