Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport verrast thuisblijvers en thuiskomers met Valentijnsdag

Love is in the Airport

14 FEBRUARI 2014, EINDHOVEN, 14 FEBRUARI 2014

Valentijnsdag is traditioneel een dag waarop op Eindhoven Airport veel passagiers samen met hun geliefde vertrekken voor een vakantie. Echter reist een aanzienlijk percentage die dag ook alleen en laat wellicht hun geliefde achter.

Thuisblijvers hoefden dit jaar niet te treuren met Valentijnsdag. Eindhoven Airport hielp
alleenreizende passagiers vandaag hun geliefde te verrassen. In een sfeervolle omgeving die deed denken aan een romantische film werden vertrekkende reizigers verrast met een speciale Valentijnsactie van Eindhoven Airport.

Gedurende de dag werden deze passagiers opgewacht door cupido’s die hen in de gelegenheid brachten een speciale videoboodschap op te nemen voor hun achterblijvende geliefden. Deze video’s zijn via Facebook gestuurd naar de nietsvermoedende thuisblijvers. Daarnaast werden ze thuis of op hun werk verrast met een liefdesboodschap en een heerlijke doos chocolade.

Ook werden passagiers die thuiskwamen voor Valentijnsdag en herenigd werden met hun geliefden, getrakteerd op rozen en een liefdesserenade.

Citaten
"Wij vinden het belangrijk dat passagiers een goed gevoel hebben wanneer ze vertrekken vanaf onze luchthaven of juist weer thuis komen. Valentijnsdag is toch de dag dat je net wat extra aandacht geeft aan diegene waar je om geeft. Dankzij deze sympathieke actie hebben we onze alleenreizende passagiers een handje geholpen door hun thuisblijvende geliefde te verrassen. Daarnaast konden geliefden die herenigd werden in onze aankomsthal elkaar weer in de armen sluiten onder het toeziend oog van onze 'loveband'." Eli Lejeune, Marketing Manager Eindhoven Airport
Afbeeldingen
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country